den rigtige billet

Har du valgt den billigste løsning? Her kan du læse mere om dine valgmuligheder , så du kan
få den bedste løsning

Ungdomskort

Er du studerende på en videregående uddannelse, der er godkendt til SU, kan du købe et Ungdomskort.

Et Ungdomskort koster ca. 20 kr. om dagen (ca. 600 kr./md.) og giver dig ubegrænset transport med bus, tog og metro mellem dit hjem og dit uddannelsessted. Derudover kan du rejse frit i alle zoner i det takstområde, du bor i. Læs mere og køb det på ungdomskort.dk

Rejsekort

Rejser du ikke hver dag, fordi du fx også cykler, kan Rejsekort være den rigtige billettype.

Du køber dit rejsekort på rejsekort.dk, og vi anbefaler, at du vælger automatisk opfyldning, når saldoen på dit Rejsekort er lav. Så er det bare at tjekke ind ved rejsens begyndelse og igen ved skift og tjekke ud, når rejsen slutter. I forhold til kontantbilletter er der penge at spare med et Rejsekort. F.eks. koster 2 zoner på en kontantbillet 24 kr., mens 2 zoner på Rejsekort koster 15 kr. Og du sparer yderligere 20 %, når du rejser på Rejsekort uden for myldretid og i weekenden.

Periodekort

Rejser du meget og inden for få zoner, er dit rigtige valg måske et periodekort.

Et periodekort til 2 zoner koster 365 kr./md. og 3 zoner koster 510 kr./md. Husk at overveje, om et Ungdomskort bedre kan betale sig for dig. Du kan stadig købe og forny et Periodekort med foto på stationer. Men rigtig mange køber og fornyr periodekort uden foto via appen Periodekort. Så har de altid periodekortet på mobilen og kan nemt købe det hjemmefra.

Kontantbilletter

Du kan købe Kontantbilletter hos chaufføren i bussen, via salgsmaskiner på stationer og på din mobil.

På din mobil kan du købe Kontantbilletter via sms eller appen Mobilbilletter. Kontantbilletter er den dyreste billettype, og 2 zoner koster 24 kr., og alle zoner koster 108 kr. Derfor anbefaler vi et Rejsekort i stedet.